Als sterrenkindjes hartjes teruggooien....

 

Wiyaka*

De tekening is prachtig. We zijn er zo blij mee. Betekent de wereld vr ons. Onze kleine man is zo weer wat dichter bij ons.
Dankjewel, Els πŸ˜šπŸŒΈπŸ’–
Liefs, Nathalie, Joseph en Wiyaka*

 
 
Ella-Louise*
De manier waarop jij ons verhaal in een tekening hebt gegoten, is voor ons van onschatbare waarde. Jij hebt geluisterd, onze gevoelens wensen perfect weergegeven. Deze kindjes lijken zelfs op de onze ! Prachtig gewoon thx xxx
Linda van Roy
 
 

Flynn*

Mooi werk Els! De tekening is prachtig!
X Flynn*
Marouschka Dinnecourt

 

 

De maanzusjes

Ooh 't is echt mooi!!! . ❀️
Geysen Birgitt

 

 

Tess* en meissie

Zooooo blij en hij is zo mooi
Tranen van ontroering nu ik hem eindelijk vast kan houden en woensdag mijn man ermee kan verrassen op Tess* haar verjaardag
Zoveel dank.
Pauline Ierschot

 

 

 

Ilano* & Otis*

Vanaf ons eerste contact met jou wisten we dat het goed zat. Je hebt niet alleen voeling met sterrenkindjes en met rouwen, maar bent ook een warme persoonlijkheid. Met veel zorg heb je naar ons verhaal geluisterd, naar hoe wij onze boys zagen in die unieke wereld van kleurige verhalen. Ongelooflijk hoe je ons verhaal, hun verhaal, op zo een lieflijke, speelse manier in beeld gebracht hebt. Een bijzondere tekening om een leven lang te koesteren, dat is zeker! We zijn ook dankbaar dat het mogelijk was om een reproductie te krijgen voor de grootouders van Ilano* en Otis*.
Ellen De Pauw

 

 

Renske*

Je brengt een verhaal met je tekeningen. 
Een tekening, telkens uniek, met een boodschap/een betekenis. 
Er schuilt een heel “leven” achter elk doek. 
Gewoonweg kunst noem ik dat! 
Bedankt
Sofie De Keersmaecker

 

 

Mats*

Waauw, knap!!!! Dank je wel!!!
Kim De Koning

 

 

 

Geweldige mooie tekeningen
Devos Marina

 

 

Je hebt een enorme gave om een pijnlijke gebeurtenis ook iets mooi te geven. Deze tekeningen zijn zeker zoveel waard als verjaardagskaartjes. Dikke proficiat en heel veel succes !

Mady Pauwels

 

 

Veel succes met je mooie project
Kind&Gezin

 

 

© Ligatura. Els Leclercq. Alle ontwerpen en illustraties mogen voor geenenkel doeleind, en op geenenkele manier (her)gebruikt worden. Auteursrechten blijven steeds bij Els Leclercq, Ligatura. Schriftelijke toestemming is steeds vereist. Dit geldt voor alle creaties. Lees aub onze algemene voorwaarden na betreft de auteursrechten.